Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de setembre 29, 2019

Tots els sons son ritme

Imatge
La vida té un ritme, està en constant moviment. 
La paraula per al ritme (de les tribus  Malinké)  és  Foli . 
És una paraula que abasta molt més que tocar el tambor, el ball o el so. 
Es troba en cada part de la vida quotidiana. 
En aquesta pel·lícula no només escolta i sent el ritme, també el  vé . 
És una extraordinària mescla d'imatge i so que 
alimenta els sentits i ens recorda a tots 
l'essencial que és.

La tardor de Vivaldi

Imatge

1r- Mkel Jackson

Imatge
Estem entusiasmats amb la música que hem escoltat només entrar avui a les 9h. La tornem a escoltar a l'aula i parlem de la cançó que tant ens ha agradat, tot i que ens ha semblat molt trista i molt trista a la vegada. Hem vist altres videos de Mikel Jackson i ens ha agradat molt com balla, sovint sembla un robot i era molt divertit veure el seu pas famòs antigravetat on sembla que està agafat al terra, hem mirat si les sabates especials d'en Mikel eren com les petjades del pati, però hem descobert que no tenen res a veure.

P5-Vivaldi

Imatge
A P5  hem conegut el personatge de Vivaldi i la seva obra de Les Quatre Estacions. Hem aprés coses de la seva vida i hem escoltat la part de aquesta obra que es titula La Tardor.

P4 volem cuidar el nostre planeta

Imatge
Els nens i nenes de P4 hem parlat del canvi climatic i cantem una cançó molt divertida. Us deixem la lletra i la cançó: (tornada:) cuida-la cuida-la eeooh cuida-la cuida-la cuida-la eeooh cuida-la cuida-la cuida-la eeooh cuida-la cuida-la cuida-la eeooh cuida-la cuida-la Gira la roda els dies sen van ai perque no cuidem la terra?  i pasen els anys  i la vida sen va cap on vas?  ai mira que la terra s'ens va que s'ens mor mira que la terra esta malalta i escolta com crida escolta el seu plor (Tornada) I mira que la terra s'ens va que s'ens mor mor mira que la terra esta malalta i cuida-la be   ama-la besa-la besa-la  ama-la  cuida-la be  sempre cuida la terra que s'ens va que s'ens mor mira que la terra s'ens va que s'ens mor mira que la terra esta malalta i escolta com crida  escolta el seu plor i gira la roda  ja no pots parar no hi ha marxa enrere  no saps aturar-te i gira la rod

Bibliojocs

Imatge
Iniciació a la música Grau musical elemental Grau musical mitjà 

Aprén a tocar la flauta

Imatge
Clica sobre aquesta imatge i podràs practicar amb una  sèrie  d'exercicis, podràs aprendre la  posició  de les notes i la digitalització amb la flauta. Aquí tens un parell de  vídeos  per tal que entenguis on  són  les notes sobre el pentagrama i com es llegeixen amb la flauta. A practicar!! Aquesta és una web dedicada a la flauta dolça, tens les parts, tipus de flauta, història, una guia completa de com s'ha de tocar, les notes i un munt de partitures per practicar.