Activitats última setmana

Un home orquestra 

És un músic que toca diversos instruments musicals al mateix temps usant les seves mans, peus, membres i diversos aparells mecànics. El tipus d'home orquestra més simple és un cantant acompanyat d'una guitarra acústica i una harmònica muntada en una estructura metàl·lica sota la boca sovint usada per músics de carrer. Sistemes més complicats poden incloure instruments de vent lligats amb corretges al coll, un gran bombo muntat a l'esquena del músic amb un golpeador el qual és connectat a un pedal dempeus, platerets lligats amb corretges entre els genolls o accionats per mecanismes de pedal, Panderetes i maraques lligat als membres, i instruments de corda lligats a les espatlles (e.g., un banjo, ukulele o guitarra). Des del desenvolupament de la Interfície Digital d'Instruments Musicals (MIDI, per les seves sigles en anglès) en la dècada dels 80, alguns músics també han incorporat coixinets de percussió MIDI muntats en el pit, gallets per a bateria electrònica muntat als peus, i pedalier electrònic.
Aquí us deixo un curt animat de Pixar, molt divertit. Compte la història de dos homes orquestra tractant de captar l'atenció d'una nena per a guanyar-se una moneda. I el guió guarda algunes sorpreses...
Espero que us agradi!

L'home orquestra

Mark Andrews i Andrew Jimenez han creat una història que no sols farà que els nens gaudeixin de belles composicions musicals, sinó que també els ensenyarà sobre la importància de treballar en equip. A més, podran reflexionar sobre sentiments que segurament alguna vegada han experimentat com l'afany de competència o l'enveja.


Homes orquestra famosos 

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CANÇÓ DE CERCAVILA DEL SOMNI!

Agut i greu