Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de maig 10, 2020

Cançó “L’excursió dels cargols”.

Imatge
Aquesta setmana les mestres de P3, P4 i P5 juntament amb els especialistes, us proposem una sèrie d’activitats relacionades amb els cargols. A música, c o m n o  p o dia ser d'una altra manera us pr o p o s o  una  cançó. En Pep Puigdemont té una cançó molt bonica que es titula  “L’excursió dels cargols”. Què us sembla si l'aprenem? He preparat aquest vídeo per tal que al mateix temps que l’apreneu pugueu anar-los comptant… Us proposem que feu servir la cançó per jugar-hi en família: un fa de cargol i canta la cançó i quan es troba amb un altre i li pregunta: On vas tu tan sol? , i així es van afegint membres a la representació.

#Mitjans- Activitats novena setmana

Imatge
Aquesta setmana és especial perquè hauríem anat al teatre a veure Nora i el Jazz. La Nora i el Jazz , una divertida história a ritme de swing de la mà de la Big Band de Granollers i La Botzina La Nora explica  que és això que en diem jazz, i quins són i com sonen els instruments del jazz. En aquest espectacle sentirem la Big Band de Granollers al complet, un quartet rítmic, una veu solista, un cor gospel i fins i tot un duet de ballarins de claqué! Com no podrem gaudir en directe d'aquest espectacle tan divertit us deixo un trosset d'espectacle i tot seguit un recull de tot el que hauríem vist i après. Ús proposo primer de tot aprendre la cançó que canta la Nora en aquest vídeo, Us sembla bé ? i els que sabeu cap instrument, podeu practicar amb la partitura... JAZZ El jazz és un gènere de música que té el seu origen en diversos ritmes i melodies aframericans . Va sorgir a la fi del segle XIX als Estats Units i, amb el córrer dels anys, es va expandir per tot el món.

Entrevistes musicals

Imatge
En Biel ha fet un video de la seva entrevista musical, gràcies Biel, per compartir la teva entrevista d'aquesta manera tan creativa.   L'Aniol de 5è també ha estat molt creatiu i després de la seva entrevista ha fet aquesta creación.